«Varvikas»

JE MEĐUNARODNI BREND ZA LJUBITELJE HOBIJA I KREATIVNIH SETOVA

O Varvikasu
O Varvikasu

Poštujemo porodične vrednosti, mi stvaramo proizvode za vaše zadovoljstvo. Oživljavamo živopisne trenutke, pomažemo ljudima da lepše žive, omogućavamo im da otkriju svet kreativnosti i umetnosti. Danas Varvikas nije samo kolekcija od sedam kategorija art proizvoda koji pretvaraju kreativne ambicije ljudi u realnost - danas je Varvikas brend koji ima veliki broj prodavnica širom Evrope i ogroman broj partnera širom sveta.

U našim proizvodnim kapacitetima koristimo najkvalitetnije materijale kako bismo napravili da svaki proizvod bude perfektan. Možete se upoznati sa remek-delima najpopularnijih kolekcija na našoj veb stranici ili u prodavnicama brenda Varvikas.

Mi implementiramo kreativne ambicije

Istorija kompanije
Istorija kompanije

 • Kompanija je registrovana u Talinu u Estoniji
 • Slikanje po brojevima, Dijamantski mozaik, Dizajnerske lutke, 3D kućice dodato u katalog.
 • Registracija prodavnice na portalu Amazon (SAD)

2019

 • Proširujemo magacine
 • Varvikas prvi put učestvuje na međunarodnoj izložbi u Evropi
 • Partneri širom sveta: Australija, Nemačka, Engleska, Rumunija, itd.

 • Otvaranje prve prodavnice u Talinu, Estonija
 • Registracija prodavnice na portalu Amazon (EU)
 • Projekat rebrendiranja robne marke.

2020
2021

 • Novi brend logo i dizajn setova
 • Uvođenje drvenih puzli u katalog
 • Otvaranje 12 prodvnica u Estoniji, Letoniji, Litvaniji i Finskoj.

 • Planovi - otvaranje prodavnica u Poljskoj i Nemačkoj

2022
2023 PLANOVI

Izvršili smo rebrending krupnih razmera sa ciljem boljeg pozicioniranja brenda, počevši od logotipa, preko novih set kutije, sve do novog formata kioska u tržnim centrima.

Varvikas rebrendiranje

1
Pre
posle

Glavna ideja je bila da se odaljimo od dečjeg logoa sa ciljem da budemo prepoznati i kao prepoznatljiv brend za odrasle.

2
PRE
posle

Danas je Varvikas međunarodni brend za ljubitelje hobija i modelarstva koji ima sopstvene proizvodne kapacitete. Varvikas brend je registrovan u EU.

Razvoj brenda je za nas inspiracija koja nam služi da stvorimo jedinstven proizvod koji će vas iznenaditi.

Naši proizvodni kapaciteti i korišćenje haj-end omogućavaju da proizvodi budu savršeni. Naš pristup osiguravanja pouzdanosti je sastavni deo rada kompanije. Zato podržavamo eko trendove i čuvamo ekologiju. Želimo da promenimo život na bolje ostajući najbolji proizvođač robe za hobije i kreativnost.

Biramo samo one dobavljače i proizvođače koji dele vrednosti naše kompanije po pitanju zaštite životne sredine i korišćenja prirodnih resursa.

Ekološki svesna proizvodnja

Doživotna garancija

Mi proizvodimo hobi-art robu i na sve naše prozvode dajemo doživotnu garanciju. Zamenićemo proizvod ili ćemo poslati dodatne delove svim našim potrošačima nezavisno od dana kupovine naših proizvoda.

Mi težimo da svaki dan ispunimo svet novim otrkićima. Iz tog razloga razvili smo sopstvenu ART laboratoriju u kojoj rade umetinici i dizajneri koji sa ogromnim entuzijazmom nastoje da razviju nove proizvode. Mi nudimo izuzetne trenutke kreavitnosti trudeći se da pomognemo ljudima da obogate svoje živote smislenim stvaranjem. Na kraju krajeva, kada nešto stvorite što je neobično i jedinstveno, dobijete želju da to podelite sa svetom, sa svojim najmilijima, i tako im ponudite i deo svoje duše.

Art laboratorija

Mi razvijamo našu kompaniju i želimo da rastete zajedno sa nama. Iz tog razloga nastojimo da razvijemo partnerstvo bazirano na poštenju. Saradnja sa nama je prvi korak ka realizaciji svežih i originalnih ideja i implementaciji biznis projekata.

Zbog toga Varvikas danas nike samo skup sedam kategorija hobija i kraft proizvoda, već je internacionalni brend koji ima prodavnice u Evropi, kao i veoma impresivno veleprodajno partnerstvo.

Biznis sa nama

Proizvodi

Made on
Tilda