Dijamantski mozaik

Pretvorite vašu kreativnost u realnost
Kolekcije
Kolekcije
Kolekcija Divlji svet
Slike su posvećene svim prirodnim lepotama životinjskog sveta
Kolekcija Divlji svet
Slike su posvećene svim prirodnim lepotama životinjskog sveta

Kolekcija „Simboli lepote“
Ženska lepota i njena simbolika tokom cele istorije čovečanstva predstavljala je inspiraciju mnogim umetničkim dušama.
Kolekcija „Simboli lepote“
Ženska lepota i njena simbolika tokom cele istorije čovečanstva predstavljala je inspiraciju mnogim umetničkim dušama.

Kolekcija „Tajne svemira“
Dodirnite univerzum. Ova kolekcija je posvećena misterijama i tajnama našeg univerzuma.

Kolekcija „Stranci“
Kuda god da otputujete i koju god zemlju da obiđete uvek ste u prilici da upoznate misterioznog i prelepog stranca.

Kolekcija „Srce Francuske“
Ma koliko pričali o Francuskoj i Parizu, sve priče uvek počnu od Ajfelove kule. U ovoj kolekciji se nalazi nekoliko panoramskih pogleda na Ajfelovu kulu i pokazuje da nike samo reč o neverovatnom arhitektonskom remek delu Gustava Ajfela, već o lepoti francuske prestonice.

Kolekcija „Balerine“
Ova kolekcija je isprepletana pričama o jednostavnosti i nulte gravitacije. Ispunjavaju nas romantikom, toplinom i nežnošću, harmonijom i inspiracijom.

Kolekcija „Mačkomanija“
Da li ste čuli nekad za „mačkomaniju“? Ovu fenomenalnu kolekciju stvorila je naša umetnica Irina Zenjuk.

Kolekcija „Kako je lep ovaj svet“
Svet na dlanu vaše ruke. Ponekad je veoma teško zamisliti koliko neverovatnih mesta ima na našoj planeti. Svako parče Zemlje krije svoju sopstvenu lepotu.

Kolekcija „Prolećna euforija“
Nema ničeg lepšeg od cveća koje krasi našu planetu.

Kolekcija „Božansko proviđenje“

Kolekcija „Zimski san“
Šta je lepše od prave zimske idile? Snežne pahuljice, utabane staze. Blistavi sneg koji reflektuje sunčane zrake koji prijaju duši. Čari zime i neverovatna priroda.

Kolekcija „Planeta detinjstva“
Kolekcija priča naših najmlađih kreatora, umetnika i budućih pronalazača
Platno
Osnova dijamantskog mozaika se sastoji od sintetičkog platna na presvučena lepljivim slojem. Pojedini delovi platna su od flisa.. Naša nova tehnologija pokazala je da je sintetičko platno sa flisom omogućilo da se boje veoma lepo nanose, ali i da se kristali veoma čvrsto drže na njemu. Kvalitet i bezbednost su za nas od najvećeg značaja prilikom osmišljavanja proizvoda. Upravo zbog i koristimo netoksični hipoalergeni sertifikovani lepak ZDSResin (Švajcarska)
Sadržaj pakovanja
Dijamanti i fasete
Dijamanti su napravljeni od svojevrsne smole koja se koristi za izradu nakita (ILAC, Australija). Ono što izdvaja ovaj proizvod jeste patentirana tehnologija sečenja dijamanta. Fasete, kojih ima 21, čine da dijamanti budu sjajniji i omogućavaju visoku disperziju svetlosti.
Sadržaj pakovanja
Ram
Ram je napravljen od sušenog bora. Izdržljivost i otpornost na habanje omogućava trostepena impregnacija drveta. Leđa od tvrdog kartona,koja su pričvršćena na ram, predstavljaju zaštitu od mehaničkih i termičkih oštećenja. Takođe, prilikom postavljanja dijamanata, leđa štite ram od devormisanja i sprečava pojavu talasastog efekta.
Sadržaj pakovanja
Dodatni elementi
Posebnu čar ovog seta čine:
  • Stilus
  • Silikon
  • Instrukcija korak-po-korak
  • Čeklista za postavljanje dijamantskog mozaika
  • Zip kesice i kutijice za odlaganje dijamanata
  • Zakačaljka za zid
Sadržaj pakovanja
Svaki set sadrži sve što vam je neophodno da napravite svoje remek delo. Mi veliku pažnju posvećujemo selekciji i kvalitetu svih materijala koje koristimo.
Stvaranje naših proizvoda
Naša filozofija
Hobi je energija koja kao iskra koja budi plamen u očima i postaje važan segment naših života. Sa Varvikasom saznaćete šta vašoj duši godi, saznaćete kako da se upustite u uzbudljivo putovanje kroz svet hobija.
Mi radimo kako bismo vaš hobi učinili što interesantnijim
Beskrajno putovanje u najbolju verziju sebe, bilo da ste sofisticirani stručnjak ili maštoviti amater. Kroz ovaj hobi će vaš svaki dan biti srećniji i ispunjeniji neverovatnim trenucima stvaranja Kada stvarate nešto tako kvalitetno, nešto novo i jedinstveno, dobijete želju da to i podelite sa svetom, sa svojim najbližima. Nas inspirišu remek dela svetske umetnosti, kao i uspeh svih umetnika. Mi vas ovim putem ohrabrujemo da razotkrijete različite segmente vaše ličnosti.
Mi verujemo da je svaki čovek talentovam
Mi znamo da svako nastoji da svoje bližnje usreći koliko god može. Sa Varvikasom svi kreativni proizvodi su jednostavniji i zabavniji. Na kraju krajeva, svaki naš set predstavlja veoma lep izbor za poklon. Sa našim jednostavnim proizvodima koji su toliko neverovatni, nude posebno zadovoljstvo svim generacijama.

Pred vama je ogromna paleta pravaca, stilova i dizajna, na vama je da izaberete i da poklonite sebi ili svojim najmilijima ove kreativne setove. Bilo da je u pitanju vaš prvi učitelj ili vaša voljena osoba.
Nudimo neverovatne trenutke kreativnosti
Naši proizvodi postaće omiljeni ukras vašeg stana. Slike sa prelatkim balerinama mogu ukrasiti dečju sobu, pop art koleckija će savršeno čučnuti u dnevnu sobu, pogotovu milenijalci to znaju da cene, a slike gradova i sveta mogu vaš dom pretvoriti u neverovatan osećaj kao da je čitav svet na vašem dlanu.
Mi smo tu da vam pomognemo da ukrasite vaš enterijer
Zašto izabrati upravo nas?
Zašto izabrati upravo nas?
Mi u kompaniji umetnost ne doživljavamo kao hobi već kao filozofiju našeg brenda. Dizajneri prate trendove i nastoje da sarađuju sa svetskim imenima kao što su: Ričard Meknil, Olga Legeida, Elena Vavilova, Leonid Afremov, Siena Samers. Naši dizajneri pretvaraju njihovu umetnost u slike po brojevima i u dijamantske mozaike
Mi podržavamo sve ekološke trendove i strogo držimo do ekologije. Stoga, naši ramovi su napravljeni od sušene borovine, štafelaji od bukve, a pakovanja od reciklažnog papira. U proizvodnji koristimo hrastovinu, lesonit, stiropor i špansku merino vunu
Dajemo 20 godina garancije na sve naše proizvode svim maloprodajnim kupcima i spremni smo da zamenimo bilo koji proizvod ili da pošaljemo neki deo koji nedostaje u pakovanju nevažno kada ste kupili naš proizvod
Naša komanija ne stagnira već svakim danom teži ka pronalasku novih ideja. Kao rezultat, naša najveća vrednost leži u tome što dizajneri iz ART laboratorije pedantno obrađuju svaki detalj slike, prilagođavajući svaki segment a makro i mikro nivou pažljivo birajući svaku boju i nijansu
Mi sarađujemo sa umetnicima
Mi smo eko prijateljski
Pažljivo kontrolišemo kvalitet proizvoda
Mi radimo nad našim sadržajem
MI NUDIMO DOŽIVOTNU GARANCIJU
Vaši kupci nas mogu kontaktirati direktno ukoliko imaju bilo kakva pitanja vezano za proizovd
MI PRILAGOĐAVAMO PROIZVODE ZA VAŠE TRŽIŠTE
Naši setovi dolaze u posebnim poklon pakovanjima na jezicima EN, DE, FR, IT, ES, kao i sa uputstvima na 15 jezika
DAJEMO PROMOTIVNE PRIMERKE BESPLATNO
To je glavno sredstvo prodaje koje otvoreno pokazuje kvalitet naših proizvoda kako bismo privkuli nove kupce
VELEPRODAJA
VELEPRODAJA
Istražite prednosti kupovine na veliko preko nas! Mogućnost eksluzivnih cena i pristup velikom broju najrazličitijih proizvoda vrhunskog kvaliteta. Savršeno za trgovce, distributere i preduzeća koji žele da prošire asortiman svojih proizvoda kako mi uvećali profit. Mogućnost franšizinga ili onlajn/oflajn prodavnica. Kontaktirajte nas i pitajte sve što vas interesuje.
Preuzmi E-katalog
Made on
Tilda