Slikanje po brojevima sopstvenim rukama

Mi pretvaramo kreativne amibicije u realnost
Kolekcije
Kolekcije
Kolekcija „Simboli lepote“
Ženska lepota i njena simbolika tokom cele istorije čovečanstva predstavljala je inspiraciju mnogim umetnicima.
Kolekcija „Simboli lepote“
Ženska lepota i njena simbolika tokom cele istorije čovečanstva predstavljala je inspiraciju mnogim umetnicima.

Kolekcija „Otkrijte art svet“
Šta bi moglo biti jednostavnije i ekspresivnije nego umetnost? Reč je samo o skupini različitih objekata i boja.
Kolekcija „Otkrijte art svet“
Šta bi moglo biti jednostavnije i ekspresivnije nego umetnost? Reč je samo o skupini različitih objekata i boja.

Kolekcija «Kakav divan svet!«
Sve lepote ovog sveta na vašem su dlanu. Ponekad je veoma teško zamisliti koliko neverovatnih stvari ima na našoj planeti. Svaka stvar ponaosob krije sopstvenu lepotu.

Kolekcija „Nežnost“
Ova kolekcija predstavlja zbirku svojevrsnih priča prepunih energije jednostavnosti i inspiracije. Ispunjava nas ljubavlju, toplionom i nežnošću, harmonijom i inspiracijom.

Kolekcija „Srce Francuske“
Ma koliko pričali o Francuskoj i Parizu, sve priče uvek počnu od Ajfelove kule. U ovoj kolekciji se nalazi nekoliko panoramskih pogleda na Ajfelovu kulu i pokazuje da nike samo reč o neverovatnom arhitektonskom remek delu Gustava Ajfela, već o lepoti francuske prestonice.

Kolekcija „Stranci“
Kuda god da otputujete i koju god zemlju da obiđete uvek ste u prilici da upoznate misterioznog i prelepog stranca.

Kolekcija „Razglednice sa putovanja“
Kolekciju čine panoramske slike najlepših mesta naše planete. Ovo je jedinstvena prilika da posetite kanale Venecije, Azurnu obalu, Santorini ili, pak, egzotični Tajland.

Kolekcija „Životinjsko carstvo“
Kako da naučite nešto više o životinjama. Naravno, crtajući ih putem slikanja po brojevima.

Kolekcija „Mačkomanija“
Da li ste čuli nekad za „mačkomaniju“? Ovu fenomenalnu kolekciju stvorila je naša umetnica Irina Zenjuk.

Kolekcija „Prolećna euforija“
Nema ničeg lepšeg od cveća koje krasi našu planetu.

Kolekcija „Ričard Meknil“
Radovi britanskog umetnika Ričarda Meknila će zauvek ostati upamćeni u svetu slikarstva kao jedni od najromantičnijih. On na neverovatan način koristi crvene nijanse britanskih telefonskih govornica i „dabl deker“ autobusa kako bi oslikao gradove širom sveta u jedinstvenom engleskom stilu.

Kolekcija „Zimski san“
Šta je lepše od prave zimske idile? Snežne pahuljice, utabane staze. Blistavi sneg koji reflektuje sunčane zrake koji prijaju duši. Čari zime i neverovatna priroda.
Platno
Platno je osnova svake slike. Od kvaliteta platna zavisi i ugođaj slikanja. Upravo zato su naši tehnolozi odlučili da koriste pamučno platno. Glavna prednost pamuka kao materijala za platno je njegova elastričnost što omogućava da ga razvlačite preciznije.
Sadržaj pakovanja
Akrilne boje
Boje su bazirane na pigmentima i vodeno-akrilnoj disperziji. Akril ima svojstvo elastičnosti i ne puca u procesu rada. Akrilne boje se smatraju najuniverzalnijim i idealnim za najlonske četke. Imaju visoku koncentraciju pigmenta i bogat ton, savršen za slikanje.
Sadržaj pakovanja
Četkice
Četkice se razlikuju po vlaknima i obliku. Odabir četkica koje mi koristimo načinili su profesionalci koji slikaju akrilnim bojama. Na završecima nema previše vlakana što omogućava četkici da apsorbuje veću količinu boje.
Sadržaj pakovanja
Akrilni lak
Akrilni lak fiksira boje na završenoj slici. Boje se suše u periodu od dva do tri sata, nakon čega je neophodno naneti sloj laka preko cele slike.
Sadržaj pakovanja
Uputstvo
Detaljno korak-po-korak uputstvo za celokupan proces slikanja i delova kreativnih setova
Sadržaj pakovanja
Zakačaljke
Zakačaljkama možete kačiti slike kako biste oplemenili vaš enterijer
Sadržaj pakovanja
Svaki set sadrži sve što je neophodno kako biste napravili svoje remek-delo. Mi sa velikom pažnjom pristupamo svakom proizvodu koristeći najkvalitetnije materijale.
Stvaranje naših proizvoda
Naša filozofija
Hobi je energija koja kao iskra koja budi plamen u očima i postaje važan segment naših života. Sa Varvikasom saznaćete šta vašoj duši godi, saznaćete kako da se upustite u uzbudljivo putovanje kroz svet hobija.
Mi radimo kako bismo vaš hobi učinili što interesantnijim
Painting by number kits DIY brush and acrylic paints
Beskrajno putovanje u najbolju verziju sebe, bilo da ste sofisticirani stručnjak ili maštoviti amater. Kroz ovaj hobi će vaš svaki dan biti srećniji i ispunjeniji neverovatnim trenucima stvaranja Kada stvarate nešto tako kvalitetno, nešto novo i jedinstveno, dobijete želju da to i podelite sa svetom, sa svojim najbližima. Nas inspirišu remek dela svetske umetnosti, kao i uspeh svih umetnika. Mi vas ovim putem ohrabrujemo da razotkrijete različite segmente vaše ličnosti.
Mi verujemo da je svaki čovek talentovam
Mi znamo da svako nastoji da svoje bližnje usreći koliko god može. Sa Varvikasom svi kreativni proizvodi su jednostavniji i zabavniji. Na kraju krajeva, svaki naš set predstavlja veoma lep izbor za poklon. Sa našim jednostavnim proizvodima koji su toliko neverovatni, nude posebno zadovoljstvo svim generacijama.

Pred vama je ogromna paleta pravaca, stilova i dizajna, na vama je da izaberete i da poklonite sebi ili svojim najmilijima ove kreativne setove. Bilo da je u pitanju vaš prvi učitelj ili vaša voljena osoba.
Nudimo neverovatne trenutke kreativnosti
Naši proizvodi postaće omiljeni ukras vašeg stana. Slike sa prelatkim balerinama mogu ukrasiti dečju sobu, pop art koleckija će savršeno čučnuti u dnevnu sobu, pogotovu milenijalci to znaju da cene, a slike gradova i sveta mogu vaš dom pretvoriti u neverovatan osećaj kao da je čitav svet na vašem dlanu.
Mi smo tu da vam pomognemo da ukrasite vaš enterijer
Zašto izabrati upravo nas?
Zašto izabrati upravo nas?
Mi u kompaniji umetnost ne doživljavamo kao hobi već kao filozofiju našeg brenda. Dizajneri prate trendove i nastoje da sarađuju sa svetskim imenima kao što su: Ričard Meknil, Olga Legeida, Elena Vavilova, Leonid Afremov, Siena Samers. Naši dizajneri pretvaraju njihovu umetnost u slike po brojevima i u dijamantske mozaike
Mi podržavamo sve ekološke trendove i strogo držimo do ekologije. Stoga, naši ramovi su napravljeni od sušene borovine, štafelaji od bukve, a pakovanja od reciklažnog papira. U proizvodnji koristimo hrastovinu, lesonit, stiropor i špansku merino vunu
Dajemo 20 godina garancije na sve naše proizvode svim maloprodajnim kupcima i spremni smo da zamenimo bilo koji proizvod ili da pošaljemo neki deo koji nedostaje u pakovanju nevažno kada ste kupili naš proizvod
Naša komanija ne stagnira već svakim danom teži ka pronalasku novih ideja. Kao rezultat, naša najveća vrednost leži u tome što dizajneri iz ART laboratorije pedantno obrađuju svaki detalj slike, prilagođavajući svaki segment a makro i mikro nivou pažljivo birajući svaku boju i nijansu
Mi sarađujemo sa umetnicima
Mi smo eko prijateljski
Pažljivo kontrolišemo kvalitet proizvoda
Mi radimo nad našim sadržajem
Varvikas, kompanija izgrađena na porodičnim vrednostima i vođena strašću za kreativnošću, ponosno predstavlja svoju kolekciju visokokvalitetne veleprodajne boje po kompletima brojeva. Dizajniran da donese radost, zadovoljstvo i svet živopisnih mogućnosti umetnicima svih nivoa, naša boja po brojevima kompleta ugostiteljstava svakoj kreativnoj ambiciji.

Istražite naš širok spektar veleprodajnih boja po ponudama brojeva na sajtu Varvikas, gde prikazujemo veliki izbor tema i stilova, od spokojnih pejzaža do mestimičnih apstrakcija. Svaka boja po brojevima remek-dela izrađena je sa najvećom pažnjom i pažnjom na detalje, obezbeđujući nezaboravno umetničko iskustvo za svakog kupca.

U Varvikasu se ponosimo korišćenjem samo najfinijih materijala i inovativnih tehnika proizvodnje. Naša boja po kompletima brojeva dolazi sa vrhunskim unapred odštampanim platnima, živopisnim akrilnim bojama i visokokvalitetnim četkicama, obezbeđujući sve što je potrebno za besprekorno i prijatno slikarstvo.

Naši veleprodajni partneri širom sveta mogu očekivati korist od našeg konkurentnog procesa određivanja cena i efikasnijeg naručivanja, što olakšava snabdevanje njihovih prodavnica najboljom bojom po kompletima brojeva na tržištu. Sa jakim prisustvom u Evropi kroz naše brojne prodavnice brendova, Varvikas je spreman da postane globalni lider u svetu umetnosti i kreativnosti.

Pridružite nam se u širenju ljubavi prema umetnosti i kreativnosti tako što ćete postati veleprodajni partner i ponuditi Varvikas farbu po brojevima kompletima vašim kupcima. Zajedno, možemo inspirisati više ljudi da krenu na svoje umetničko putovanje i dožive divan svet boje po brojevima. Posetite sajt Varvikas ili naše prodavnice brendova da biste istražili naše očaravajuće kolekcije i uneli magiju boje po brojevima u živote vaših kupaca.

MI NUDIMO DOŽIVOTNU GARANCIJU
Vaši kupci nas mogu kontaktirati direktno ukoliko imaju bilo kakva pitanja vezano za proizovd
MI PRILAGOĐAVAMO PROIZVODE ZA VAŠE TRŽIŠTE
Naši setovi dolaze u posebnim poklon pakovanjima na jezicima EN, DE, FR, IT, ES, kao i sa uputstvima na 15 jezika
DAJEMO PROMOTIVNE PRIMERKE BESPLATNO
To je glavno sredstvo prodaje koje otvoreno pokazuje kvalitet naših proizvoda kako bismo privkuli nove kupce
VELEPRODAJA
VELEPRODAJA
Istražite prednosti kupovine na veliko preko nas! Mogućnost eksluzivnih cena i pristup velikom broju najrazličitijih proizvoda vrhunskog kvaliteta. Savršeno za trgovce, distributere i preduzeća koji žele da prošire asortiman svojih proizvoda kako mi uvećali profit. Mogućnost franšizinga ili onlajn/oflajn prodavnica. Kontaktirajte nas i pitajte sve što vas interesuje.
Preuzmi E-katalog