Drveni Puzzle

Eko- drvene puzle
Puzzle-slagalica se sastavlja od različitih figura koje mogu izgledati kao životinje, biljke ili apstrakcije. Delovi slagalice se savršeno uklapaju jedan u drugi zbog visoko preciznog laserskog sečenja prilikom proizvodnje, što i garantuje da se slagalica neće raspasti nakon što bude sastavljena
Drvene puzle su jedinstveni ručno izrađeni proizvod napravljen od ekoloških materijala
Kolekcije
Kolekcije
KOLEKCIJA "SVET ŽIVOTINJA"
Uzbudljivo uranjanje u svet životinja
KOLEKCIJA "SVET ŽIVOTINJA"
Uzbudljivo uranjanje u svet životinja
Wooden puzzle «Majestic iguana»
KOLEKCIJA "SVET ŽIVOTINJA"
Uzbudljivo uranjanje u svet životinja
KOLEKCIJA "RAZGLEDNICE PUTNIKA"
Wooden puzzle
«Cappadocia sky»
Putovanjem smo u mogućnosti da upoznamo nove kulture, uživamo u najvećim ljudskim dostignućima širom sveta. Želimo sačuvati ove uspomene i razglednic su odlično rešenje za čuvanje najlepših trenutaka sa putovanja

Tvrda iverica
Tvrda iverica visoke gustine. Pločasti materijal debljine 3 mm dobija se pritiskanjem malih drvenih vlakana (bor, breza) na temperaturi od +250 °C i pritiskom od 10 bara. To čini materijal ekološkim, izdržljivim i veoma otpornim.
Sadržaj seta
LASERSKO SEČENJE
U proizvodnji drvenih slagalica koristimo visoko precizno lasersko sečenje. Debljina lasera je unutar 5 mikrona, što je ekvivalent prečniku 1/20 dlake. Ovo osigurava da se delovi savršeno uklapajui. Takođe garantuje sklapanje sa velikim zadovoljstvom.
Sadržaj seta
Detalji delova
Svaki dizajn drvenih slagalica stvoren je unutar jedinstvene kolekcije. Unutar naše ART-laboratorije, dizajneri i tehnolozi rade na kreiranju novog dizajna proizvoda. Artisti ručno crtaju svaki element slagalice kako bi proces sklapanja bio uzbudljiv i zanimljiv. Obilje čudnih oblika i neobičnih simbola čini da se osećate kao da ste u svom posebnom svetu bajke ispunjenog neobičnim pričama.
Sadržaj seta
Sastavljanje drvene slagalice zajedno je odličan način da se provede vreme.
Naša filozofija
Hobi je energija koja kao iskra koja budi plamen u očima i postaje važan segment naših života. Sa Varvikasom saznaćete šta vašoj duši godi, saznaćete kako da se upustite u uzbudljivo putovanje kroz svet hobija.
Mi radimo kako bismo vaš hobi učinili što interesantnijim
Beskrajno putovanje u najbolju verziju sebe, bilo da ste sofisticirani stručnjak ili maštoviti amater. Kroz ovaj hobi će vaš svaki dan biti srećniji i ispunjeniji neverovatnim trenucima stvaranja Kada stvarate nešto tako kvalitetno, nešto novo i jedinstveno, dobijete želju da to i podelite sa svetom, sa svojim najbližima. Nas inspirišu remek dela svetske umetnosti, kao i uspeh svih umetnika. Mi vas ovim putem ohrabrujemo da razotkrijete različite segmente vaše ličnosti.
Mi verujemo da je svaki čovek talentovam
Mi znamo da svako nastoji da svoje bližnje usreći koliko god može. Sa Varvikasom svi kreativni proizvodi su jednostavniji i zabavniji. Na kraju krajeva, svaki naš set predstavlja veoma lep izbor za poklon. Sa našim jednostavnim proizvodima koji su toliko neverovatni, nude posebno zadovoljstvo svim generacijama.

Pred vama je ogromna paleta pravaca, stilova i dizajna, na vama je da izaberete i da poklonite sebi ili svojim najmilijima ove kreativne setove. Bilo da je u pitanju vaš prvi učitelj ili vaša voljena osoba.
Nudimo neverovatne trenutke kreativnosti
Naši proizvodi postaće omiljeni ukras vašeg stana. Slike sa prelatkim balerinama mogu ukrasiti dečju sobu, pop art koleckija će savršeno čučnuti u dnevnu sobu, pogotovu milenijalci to znaju da cene, a slike gradova i sveta mogu vaš dom pretvoriti u neverovatan osećaj kao da je čitav svet na vašem dlanu.
Mi smo tu da vam pomognemo da ukrasite vaš enterijer
Zašto izabrati upravo nas?
Zašto izabrati upravo nas?
Mi u kompaniji umetnost ne doživljavamo kao hobi već kao filozofiju našeg brenda. Dizajneri prate trendove i nastoje da sarađuju sa svetskim imenima kao što su: Ričard Meknil, Olga Legeida, Elena Vavilova, Leonid Afremov, Siena Samers. Naši dizajneri pretvaraju njihovu umetnost u slike po brojevima i u dijamantske mozaike
Mi podržavamo sve ekološke trendove i strogo držimo do ekologije. Stoga, naši ramovi su napravljeni od sušene borovine, štafelaji od bukve, a pakovanja od reciklažnog papira. U proizvodnji koristimo hrastovinu, lesonit, stiropor i špansku merino vunu
Dajemo 20 godina garancije na sve naše proizvode svim maloprodajnim kupcima i spremni smo da zamenimo bilo koji proizvod ili da pošaljemo neki deo koji nedostaje u pakovanju nevažno kada ste kupili naš proizvod
Naša komanija ne stagnira već svakim danom teži ka pronalasku novih ideja. Kao rezultat, naša najveća vrednost leži u tome što dizajneri iz ART laboratorije pedantno obrađuju svaki detalj slike, prilagođavajući svaki segment a makro i mikro nivou pažljivo birajući svaku boju i nijansu
Mi sarađujemo sa umetnicima
Mi smo eko prijateljski
Pažljivo kontrolišemo kvalitet proizvoda
Mi radimo nad našim sadržajem
MI NUDIMO DOŽIVOTNU GARANCIJU
Vaši kupci nas mogu kontaktirati direktno ukoliko imaju bilo kakva pitanja vezano za proizovd
MI PRILAGOĐAVAMO PROIZVODE ZA VAŠE TRŽIŠTE
Naši setovi dolaze u posebnim poklon pakovanjima na jezicima EN, DE, FR, IT, ES, kao i sa uputstvima na 15 jezika
DAJEMO PROMOTIVNE PRIMERKE BESPLATNO
To je glavno sredstvo prodaje koje otvoreno pokazuje kvalitet naših proizvoda kako bismo privkuli nove kupce
VELEPRODAJA
VELEPRODAJA
Istražite prednosti kupovine na veliko preko nas! Mogućnost eksluzivnih cena i pristup velikom broju najrazličitijih proizvoda vrhunskog kvaliteta. Savršeno za trgovce, distributere i preduzeća koji žele da prošire asortiman svojih proizvoda kako mi uvećali profit. Mogućnost franšizinga ili onlajn/oflajn prodavnica. Kontaktirajte nas i pitajte sve što vas interesuje.
Preuzmi E-katalog
Made on
Tilda