Kolekcija „Kako je lep ovaj svet“

Svet na dlanu vaše ruke. Ponekad je veoma teško zamisliti koliko neverovatnih mesta ima na našoj planeti. Svako parče Zemlje krije svoju sopstvenu lepotu.
Kampovanje može biti odličan način da se opustite i uživate u lepotama prirodnog okruženja. Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da uživate u vremenu koje vam je u prirodi:
  1. Odaberite pravu lokaciju: Odaberite lokaciju koja odgovara vašim interesovanjima i potrebama. Ako volite planine, odaberite mesto gde ćete skijati ili se penjati. Ako više volite plažu, odaberite mesto gde možete plivati u moru ili se sunčati pod suncem.
  2. Pripremite se za putovanje: Uverite se da imate svu potrebnu opremu za put na selo, uključujući šatore, vreće za spavanje, prostirke za kampovanje, fenjere i hranu.
  3. Pridržavajte se bezbednosnih pravila: Pre odlaska u prirodu, uverite se da znate pravila bezbednosti i zdravlja. Upoznajte se sa vremenskim uslovima i opasnim biljkama i životinjama sa kojima se možete susresti usput.
  4. Uživajte u prirodi: uživajte u lepoti prirode oko sebe. Zastanite da se divite živopisnom pejzažu, slušajte ptice kako pevaju, ili gledajte u zvezde noću.
  5. Ponesite hranu i vodu sa s vama: Obavezno ponesite dovoljno hrane i vode za put. Odredite koju hranu da uzmete kako se ne bi razmazila, i uverite se da imate dovoljno vode za piće.
  6. Potrudite se da za sobom ne ostavljate ništa osim otisaka stopala: ne zaboravite prirodno okruženje i ostavite ga čistim i celim. Pokupite svoje smeće i stvari za stobom da biste sačuvali lepotu prirode za buduće generacije.
Preuzmi E-katalog
Made on
Tilda