KOLEKCIJA "RAZGLEDNICE PUTNIKA"

Putovanjem smo u mogućnosti da upoznamo nove kulture, uživamo u najvećim ljudskim dostignućima širom sveta. Želimo sačuvati ove uspomene i razglednic su odlično rešenje za čuvanje najlepših trenutaka sa putovanja.
Neverovatna slagalica stara je više od dva veka. Član Kraljevskog geografskog društva - Džon Spilsberi - zalepio je geografsku kartu na tablu, video je u odvojene delove, pomešao testere i pozvao učenike da ponovo sastave mapu. Ovako su se pojavile prve zagonetke. Prve mape slagalice Džona Spilsberija bile su u prodaji 1766. U početku su korišćene u obrazovne svrhe, na primer, kada su deca studirala geografiju.

Danas su zagonetke i dalje popularno sredstvo koje se koristi za slobodno vreme, koje posebno vole ne samo deca, već i odrasli. Proizvođači slagalica ne stoje mirno, stalno nude nešto novo, a njihove "kreacije" su veoma uspešne. Sve je više novih kolekcija, od kojih će raznovrsnost zadovoljiti i najzahtevniji ukus.
Dok putujemo, učimo svet, učimo o različitim kulturama, gledamo zaista najveća dostignuća čovečanstva. I, naravno, želiš da sačuvaš uspomene na svako putovanje.

Razglednica u obliku drvene slagalice je idealno rešenje za to.
Preuzmi E-katalog
Made on
Tilda