Kolekcija „Prolećna euforija“

Nema ničeg lepšeg od cveća koje krasi našu planetu.

Zbirka slika po brojevima "Prolećna euforija" Elene Vaviline je priča o probuđenoj prirodi i prolećnoj radosti koju možete doneti u svoj dom. Svaka slika iz ove kolekcije prikazuje prolećne pejzaže ispunjene cvećem i svežinama. Crteži se kreiraju akrilnim bojama na prirodnom platnu, što garantuje njihovu trajnost i kvalitet. Ove slike će biti odličan dodatak vašem enterijeru i pomoći će joj da pruži novu vitalnost.

Zamislite samo kako otvarate set iz kolekcije "Prolećna euforija", uronite u kreativnost i ona vas grli mirom i spokojem. Štaviše, osećanja sa kojima ste kreirali sliku će uvek ostati uz nje. Farbanje je mnogo više od komada nameštaja.

Proleće je veoma poetično. U svakom trenutku, to je povezano sa preporodom, jer način na koji priroda cveta daje snagu osobi.

A šta ako držiš parče proleća kod kuće? Tako da uvek postoji podsetnik da zima prolazi i da će se sve otopiti i otopiti. Tvoje srce жe biti mirno i mirno. Zbog toga smo kreirali ovu kolekciju, kako bi svi mogli da stvore svetli i topao kutak kod kuće.
Preuzmi E-katalog
Made on
Tilda